Vind de Ware

Herken jij dit?

01 Ben jij al een paar keer teleurgesteld in de liefde door stukgelopen relaties?
02 Heb je even genoeg van op niets uitgelopen internetdates, het speeddaten, het blind-daten en tinder?
03 Ben je, als je heel eerlijk bent, single tegen je zin in?
04 En voel je je wel eens eenzaam in je zoektocht naar een leuke partner?

Dan ben je niet de enige! En ik snap precies hoe jij je voelt.

Ik was 10 jaar lang ook alleen, afgezien van een paar korte relaties. Ik heb in die tijd echt van alles gedaan om “hem” te vinden: online dates, speeddaten en blind dates. Ik was op ieder festival of evenement te vinden. En ja, in tijden waarin ik het echt niet meer zag zitten heb ik ook paragnosten, tarotleggers, astrologen en handlezers bezocht.

Het bracht me echter allemaal niet wat ik het allerliefste wilde; een liefdevolle relatie.

Voor de buitenwereld had ik het in die tijd goed voor elkaar: Ik had een leuke baan, een leuk huis met een tuin, twee katten, en genoeg lieve vrienden om me heen. Maar toch voelde ik me ongelukkig en vooral alleen.  Omdat het liefste wat ik wilde een leuke relatie was, en dat lukte alsmaar niet.

Om het nog erger te maken schaamde ik me er ook nog eens over, dat ik nog steeds en vooral zo lang al alleen was. Ik had altijd het gevoel alsof ik ergens mislukt was. Anders had ik wel een leuke vriend toch?

Dus ik ken het gevoel van de lege weekenden. Als er niemand tijd heeft om iets met je af te spreken. Het gepieker en getwijfel of je toch  te hoge eisen stelt aan een nieuwe relatie. Of je deze eisen toch maar moet bijstellen en moet gaan “down-daten”. Dat je jezelf afvraagt of je misschien te moeilijk bent om mee samen te zijn. Of dat er iets mis met jou is.

Ik ken het gevoel van de naderende feestdagen en familie dineetjes waar jij weer als enige zonder partner aan tafel moet schuiven. En dat je die goed bedoelde rotvraag “en hoe is het met jou en de liefde?” het liefst niet wil beantwoorden.

Om nog maar te zwijgen over de emotionele achtbaan die je steeds weer ingaat als je aan het daten bent. De hoop op steeds weer een leuke ontmoeting, en de teleurstelling achteraf als “hij” in het echt toch niet zo leuk blijkt te zijn zoals hij klonk over de app of telefoon.

Ik heb me ook nooit herkent in het beeld van “de happy single”; dat wat veel mensen die wel in een relatie zitten vaak van je maken. En heel eerlijk tussen jou en mij gezegd? Ik ken er ook geen een! Alle singles die ik ken willen eigenlijk allemaal het liefst maar 1 ding: en dat is weer een liefdevolle relatie, en het liefst zo snel mogelijk!

En dan zijn er nog de echte dieptepunten waar je het liefst niet meer over praat:
De momenten waarop je kookt van woede en te dealen hebt met de rancuneuze gedachten over wat je je ex, of erger, zijn ex, wel niet allemaal aan zou willen doen, nadat hij je (weer eens) slecht behandeld heeft. En ja, dan heb ik het over die dingen waarvan je later, als je weer bij zinnen bent, schaamtevol denkt: “Wie was die vrouw die dat daar straks allemaal dacht? Die vrouw waar alle ratio en redelijkheid uit verdwenen leek te zijn?” Echt, niets van jouw menselijkheid is mij vreemd 🙂 .

Maar destijds snapte ik helemaal niets van mijn eigen gedachten en de heftige gevoelens die mij overspoelden. Nu, met de kennis van Vind de Ware moet ik er om lachen. En denk ik ach Wen, begrijpelijk hoor! Het is nog een wonder dat je er zo goed uitgekomen bent!

Had iemand mij destijds maar iets geleerd over relaties, hoe je relaties aangaat, dat je een relatie DNA hebt en alles wat daarmee samen hangt. Dan had ik mezelf zoveel beter kunnen snappen. Dan waren een aantal dingen waarschijnlijk nog wel gebeurd, maar was ik gevoelsmatig steeds niet zo diep gezonken. En had ik mezelf eerder kunnen herpakken en bij kunnen sturen. En had ik andere keuzes gemaakt in mijn liefdesleven. Was ik niet zo vaak op de verkeerde gevallen. Omdat ik mijn relatie vaardigheden had kunnen aanscherpen.

Want pas later ben ik me gaan verdiepen in het onderwerp liefde en relaties. “Partner relaties” zoals dat in de literatuur zo mooi heet. Ik wilde snappen waarom ik soms zo van mijn stuk gebracht werd in de liefde, en bijvoorbeeld herhaaldelijk op voor mij alsmaar “verkeerde” mannen leek te vallen. Ik weigerde te accepteren dat dit mij steeds zomaar overkwam. Dus ik ben erover gaan lezen en studeren, vele uren lang.

Wat blijkt? Er bestaat een hele wetenschap die het gedrag van mensen, met name in liefdesrelaties, onderzocht en in kaart gebracht heeft. Ik noem deze wetenschap “relatie DNA”. En het is dit relatie DNA wat echt iedere single van zichzelf zou moeten kennen. Tenminste die single die echt serieus een nieuwe liefdevolle relatie zoekt.

Ben jij ook op zoek naar een vaste, stabiele relatie?
Doe dan mee met het programma Vind de Ware, en leer alles wat jij moet weten over liefde en relaties en hoe jij een nieuwe, blijvende relatie kunt vinden.

De VDW wintergroep start op 15 december a.s.

Met een individueel traject kun je op ieder moment starten.

Want eigenlijk is het niet zo moeilijk:

 • Als je zwemles neemt leer je zwemmen.
 • Als je kookles neemt leer je koken.
 • Als je vliegles neemt leer je vliegen.

Waarom zou je dus geen les nemen in het vinden en houden van datgene dat jij het allerliefste wil: een partner relatie?

Zo gek is dat echt niet. Als je wilt afvallen ga je naar de Weight Watchers, als je een huis wilt kopen zoek je een makelaar. Waarom zou je er niet achter willen komen wat je denkt, wat je voelt en hoe je doet als dat jou gaat helpen bij het vinden van jouw soulmate? Wat kan er in hemelsnaam belangrijker voor jou zijn? Waarom zou je jouw relatie geluk nog langer uitstellen? Als je niet “zomaar een vriendje of vriendinnetje zoekt” maar de liefde van je leven ga er dan vandaag nog mee aan de slag.

Serieus, ik bedoel nu!

Vind de relatie die jij zo graag wilt.

Het programma laat je klip en klaar zien hoe jij liefde en relaties tot op heden vorm geeft. Je gaat helder onder ogen zien hoe jij omgaat met jezelf en de liefde en wat jouw bijdrage aan het verloop van jouw relaties is.

Je leert alles wat je moet weten over jouw relatie DNA om jouw droomman of droomvrouw te vinden, en hoe je dit makkelijk bij nieuwe dates kunt herkennen. Je ontdekt welke types je beter links kunt laten liggen, en welke je zeker moet vermijden, omdat zij nooit gaan matchen met jouw relatie DNA. Zo voorkom je nog meer liefdesverdriet of hartzeer. Je leert de gouden regels om het relatie DNA van een ander gemakkelijk te ontcijferen.

Is het dan een vorm van therapie? Nope. 

Gaat het verder dan alleen het lezen van wat informatie? Absoluut.

Het werk dat we doen is praktischer van aard dan therapie, alhoewel we zeker ook de diepte in gaan. Wat je leert heeft effect op wat jij denkt, hoe je je voelt en hoe jij doet op relatie gebied, en we werken specifiek op dit onderwerp. En dat is heel goed nieuws.

Ben je klaar met het alleen zijn en ben je toe aan een relatie die langer duurt dan een paar maanden?

Dan kun je je suf piekeren over hoe je dat op zou kunnen lossen, maar alles begint met een ding: doen. Dus kom in actie en schrijf je in voor de VDW wintergroep van 15 december a.s. Hoe eerder je begint, hoe eerder je er profijt van hebt.

Met een individueel traject kun je ieder moment dat je wilt beginnen en kun je je afspraken flexibel plannen.

Vind de Ware

Na 5 middagen weet je precies waar je op moet letten om gelukkig te worden en te blijven in de liefde. Je leert:

 • Wat jij emotioneel ECHT nodig hebt in een partner en hoe dit er in het dagelijks leven uitziet; jouw relatie DNA.
 • Hoe je deze kenmerken makkelijk kunt herkennen in een ander zodat je nooit meer bewust voor de verkeerde je hart open stelt.
 • Welke combinaties relatie DNA tot relatiegeluk en welke tot drama en hartzeer leiden. (Voor wie je dus gerust wel, en voor wie je beter niet je hart kunt open stellen).
 • Hoe je het relatie DNA van een ander kunt ontcijferen.
 • Wat de emotionele prijs is die jij betaalt als je je met een voor jou verkeerd type relatie DNA in laat.
 • Waarom het beeld van “de happy single” echt niet bestaat (no matter what de glossies er ook over zeggen); en wat dan wel de waarheid is over singles.
 • Wat jouw beperkende overtuigingen zijn over relaties en hoe je deze verandert.
 • Welke normen en waarden belangrijk zijn voor jou in een relatie.
 • Hoe de relatie waar jij echt gelukkig in zult worden er uit ziet en wat dit van jou vraagt.
 • Jouw eigen, unieke boodschappenlijstje in een relatie en wat jij te bieden hebt.
 • Wat wijze keuzes zijn die jou naar relatiegeluk brengen en hoe je jezelf op koers houdt.
 • Welke obstakels je kunt verwachten in jouw datingproces, gezien jouw relatie DNA, en hoe je hier goed mee om gaat.
 • Hoe je jouw beginnende relatie in veilig vaarwater houdt.

Ervaringen met Vind de Ware

PETRA: “Ik had voor aanvang van het programma ook wel een beetje twijfels over mijn deelname. Dit ging vooral over wat voor mensen in de groep zouden zitten. Maar ik ben heel blij dat ik het programma gevolgd heb. Want het was juist de groep die het zo fijn maakte! Het programma heeft me het vertrouwen terug gegeven in de liefde, mijn vertrouwen in mezelf, en de moed om door te gaan. Het was absoluut niet zweverig of therapie-achtig. En je hoeft niet heel je ziel en zaligheid neer te leggen om actief mee te kunnen doen aan het programma. Wendy als persoon is daarin ook heel prettig, ze maakt alles laagdrempelig en stelt je snel op je gemak. Ik zou alle singles die “alleen zijn tegen hun zin” aanbevelen om deel te nemen.”

JOKE: “Wat ik uniek aan het programma vind is dat het daten, en vooral daten via datingsites uitgebreid aan bod komt. Want daar is eigenlijk niet zoveel voor. Wat je daarin allemaal tegen komt vandaag de dag. Hoe je dat doet. De kwetsbaarheid die je daarin tegenkomt, dat je soms hele rare mensen tegen komt. Zoveel mensen praten over Tinder, Relatieplanet of Parship. Maar iedereen heeft toch zoiets van, hoe doe je dat dan? En loopt tegen dezelfde dingen aan. Het programma staat hier echt bij stil. Ook fijn: je gaat steeds met actiepunten weg. Daardoor kwam ik in beweging. Normaal ga ik naar een cursus of workshop en kom daar geïnspireerd van terug maar de dag erna ga ik ook weer door met het leven van alledag. Dat was nu zeker niet het geval.”

ELLEN: “Ik was al een tijdje single, en twijfelde of ik wel al klaar was voor een nieuwe relatie, of daten. En ik was een beetje bang dat ik weer terug zou moeten naar mijn jeugd enzo. Maar het was superleuk. Het ging wel diep, en het was echt persoonlijk, maar het was niet zo dat ik het gevoel had dat ik in therapie zat. Ik ben echt blij met de stappen die ik door het programma gezet heb. Successen die ik vooraf niet had kunnen bedenken. Wendy is echt heel betrokken op de groep. Ze is prettig in het contact, geeft veel informatie en ze is betrouwbaar in de afspraken die ze met je maakt. En ondanks dat het niet altijd makkelijk is wat er speelt, hebben we veel plezier gehad in de groep. In die zin vind ik het jammer dat het traject voorbij is.”

Alles praktisch op een rij:

 • 5 groepsbijeenkomsten op zondagmiddag, eens in de twee weken.
 • Persoonlijke begeleiding in een kleine, leuke groep van minimaal 4 en maximaal 8 personen.
 • Praktische lessen die bestaan uit theorie en oefeningen.
 • Een what’s app groep waarin je dag en nacht al je vragen kunt stellen.
 • Locatie Vught.
 • De wintergroep start op zondag 15 december a.s.
 • Met een individueel traject kun je ieder moment dat je wilt beginnen. We plannen maximaal 5 bijeenkomsten in overleg, en deze kunnen ook op andere dagen dan zondag plaatsvinden.

Prijs als je aan de groep deelneemt: € 447,-

Prijs per bijeenkomst in een individueel traject € 99,-

Vind de Ware is een investering in jezelf en in jouw toekomstige relatie. En daarmee dus wel in de rest van je leven. En ja, dit vraagt wat van jou in tijd en geld. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om die investering niet te doen. Maar kun je dat wel echt maken naar jezelf? Wil je echt meer van hetzelfde blijven doen van wat je tot nu toe deed? Met hetzelfde resultaat?

Hoe belangrijk is het hebben van een liefdevolle relatie voor jou? Ben eens eerlijk op een schaal van 1 tot 10? Als het ook maar ergens boven de 7 uitkomt dan is het jouw plicht om daarvoor te zorgen. Niemand anders dan jij kunt dit laten gebeuren. En dat begint met het stoppen van daten, of relaties beginnen met mannen of vrouwen waarvan je vooraf kunt voorspellen dat hij of zij jou niet gelukkig gaat maken. Omdat wat jij zoekt, wilt en nodig hebt, en wat hij of zij zoekt, wil en nodig heeft in een relatie never nooit met elkaar zullen matchen.

ANJA: “Ik heb echt veel aan de cursus gehad. Het heeft mij inzicht gegeven in hoe relaties werken, waarom sommige relaties wel en anderen niet werken, en waar ik zelf op moet letten in mijn relatie om gelukkig te zijn. Dat waren voor mij echt eye openers. Het deelnemen aan een groep met dit onderwerp vond ik spannend, maar de sfeer was vanaf de eerste minuut open en veilig. Daar doet Wendy ook veel in. Ik heb erg kunnen lachen om mezelf, de dingen zijn zo herkenbaar. Wendy is een coach die op een heel prettige manier reflecteert. Ze verstaat de kunst om dingen zo tegen je te zeggen dat je het kunt aannemen. Ik ben blij met de cursus, het heeft me meer inzicht gegeven in de dynamiek die je relatie bepaalt. Ik zou het andere singles zeker aanbevelen.”

ANONIEM: “Ik ging heel nieuwsgierig en open het programma in. Ik vond het superleuk en waardevol. En zo bijzonder, je begint met mensen die je niet kent, en je krijgt zo snel een groepsgevoel. Ik had ook meteen het gevoel dat ik in goede handen was bij Wendy. Als trainster deed zij heel veel in de sfeer van veiligheid en openheid. Tegen singles die misschien twijfelen of ze wel of niet moeten deelnemen aan het programma, daar zou ik tegen zeggen ga het gewoon doen. Het programma heeft een mooie mix tussen theorie en oefeningen. En dat het 5 keer was vond ik ook fijn, daardoor was het voor mij overzichtelijk en goed te doen.”

EVELINE: “Ik heb het individuele traject gevolgd. Ik wilde graag flexibiliteit met de afspraken en kon niet op zondag. In het traject kon ik bij bepaalde dingen van mij nu wel echt goed stil staan. En ben ik mijn eigen aandeel gaan zien in situaties met mannen. Ik maakte steeds mijn eigen relatie stuk! Niet leuk om te ontdekken maar zo waardevol. Het grappige is dat ik een paar weken na het traject bij Wendy een superleuke vent tegen ben gekomen, die mij ook leuk vindt. Ik heb nu een paar “na-zorg” sessies bij haar afgesproken, om er zeker van te zijn dat ik mijn valkuilen in beeld houdt. Maar superblij dat ik het traject gevolgd heb, dank je wel Wendy!”

Nog niet helemaal overtuigd??? Vraag jezelf dan dit nog eens af:

 • Hoe vaak wil je nog een kerst alleen onder de boom doorbrengen?
 • Hoe vaak wil jij je zomervakantie weer doorbrengen met vriendinnen?
 • Hoeveel zaterdagavonden wil jij nog alleen met je kat op de bank doorbrengen?

En denk eens aan alle tijd en energie die je nu kwijt bent aan dingen die uiteindelijk – als je eerlijk bent – ook een schot met hagel in de lucht zijn: Het internetdaten, speeddaten of aansluiten bij een singlesvakantie waarvan je ook maar moet afwachten wie er deelneemt.

Kun je dan niet beter besluiten om tenminste een deel van die energie te investeren in een ECHTE verandering voor jou en je relaties?

Wat je in dit programma leert, kun je de rest van je leven gebruiken in al je relaties. Hoe waardevol is dat? Misschien is het tijd om een grotere stap te zetten en moet je deze durven nemen. Met Vind de Ware help ik jou daarbij.

Liever vooraf even bellen? Neem vrijblijvend contact op.

Wil je iets aan me kwijt, of wil je me iets vragen? Of wil je weten of Vind de Ware iets voor jou is? Daar kom je het snelst achter in een telefonisch gesprek met mij. Dat gesprek is gratis en vrijblijvend en uiteraard vertrouwelijk. Je kunt dan al je vragen aan me stellen. Klik daarvoor op de button hieronder. Zodra ik je bericht heb ontvangen neem ik snel contact met je op voor het maken van een bel-afspraak.

Heb je vragen die je eerst per mail wil stellen? Dat kan ook. Mail naar wendy@vinddeware.com en je krijgt snel mijn reactie.