Vind de Ware Masterclass

Vind de Ware Masterclass:
Ontdek in 1 middag hoe je de problemen met jou en de liefde oplost.

“En, hoe staat het met jou en de liefde?”

Oow, gevreesde klote vraag…

Want zo had je je liefdesleven zelf vroeger ook nooit voorgesteld.

Single…..al langere tijd.

Nee, toen je zelf klein was droomde je ook over een heel ander “later”.

Later ging je trouwen met de leukste man of vrouw van de wereld. Je leefde samen nog lang en gelukkig, in een leuk huis met misschien een paar kinderen, en een hond. Niet meteen natuurlijk, en het zou misschien niet helemaal vanzelf gaan. Maar, hoe ziet je liefdesleven er momenteel uit?

Als je je liefdesleven een cijfer zou moeten geven, wat zou dat cijfer dan zijn?

Misschien heb je inmiddels een paar mislukte relaties achter de rug. En ben je het online daten, internet daten en oppervlakkige tinderen een beetje beu. Je had in ieder geval nooit gedacht dat het vinden van een leuke nieuwe relatie zo moeilijk zou zijn.

En nu twijfel je soms aan jezelf of aan je verwachtingen in de liefde. Je vraagt je af of je eisen rondom een partner te hoog zijn. Terwijl jij zo’n leuk mens bent! En je ook nog eens zo veel liefde te geven hebt.

Je ligt soms in je bed te piekeren: Hoe zorg je er nou voor dat je volgende relatie er een is die wel blijft? Dat je niet weer op de “verkeerde” valt? Zodat je weer kunt uitkijken naar samenwonen met iemand, huisje-boompje-beestje, of misschien wel een huwelijk?

Ik snap die vragen helemaal. Ik zat eens in dezelfde situatie als jij en ik begrijp hoe frustrerend het is als je zo graag een relatie wilt, en het niet lukt. En ik weet inmiddels ook dat het anders kan en wat daarvoor nodig is.

Want stel je eens voor hoe het zou zijn als:

 1. Je er weer het volste vertrouwen in zou hebben dat een stabiele, liefdevolle relatie ook voor jou is weggelegd?
 2. Als je zou ontdekken waar je echt naar moet kijken bij het kiezen van een partner om te weten of hij of zij in staat is om een hechte, liefdevolle relatie met jou aan te gaan?
 3. Als je iets zou kunnen leren dat jou ervoor zou behoeden dat je op een voor jou “verkeerde man of vrouw” valt? En je daarmee de kans op een gebroken hart met 99% verkleint?
 4. Je weer vol zelfvertrouwen het datingsveld in kan stappen?

Zou dat niet super fijn zijn?

Als dit iets is wat jij ook graag wilt, doe dan mee met de speciale Vind de Ware Masterclass. Een middag waarin je alle ins en outs leert kennen die ervoor zorgen dat jouw volgende relatie slaagt en succesvol is.

Wat houdt de Masterclass in?

De Vind de Ware Masterclass betekent een middag lang praktisch maar intensief les op het gebied van liefde en relaties en wat daarin werkt en wat niet werkt. Het is de stoomcursus voor singles die de singles markt definitief vaarwel willen zeggen.

Ik behandel alle belangrijke informatie, wetenswaardigheden en tips over liefde, relaties en wat daarin bepalend is voor langdurig relatiegeluk. Dat spitst zich vooral toe op kennis over jouw hechtingsstijl.

Want zodra je kennis van je hechtingsstijl hebt, kun je veel vragen over jezelf, je relaties en de liefde beantwoorden. Je snapt dan waarom je bepaalde dingen steeds denkt en “je lijken” te overkomen. Waarom je je steeds op een bepaalde manier gedraagt in je liefdesrelaties.

Kennis van alle hechtingsstijlen, en van de problemen die je daarvan kunt verwachten in relaties helpen je om ook het gedrag van je (toekomstige) partner beter te begrijpen, en hier een goede inschatting van te kunnen maken.

Aan het eind van de middag ga je daarom naar huis met kennis van jouw hechtingsstijl op zak, en een spiekbriefje om de hechtingsstijl van een ander gemakkelijk te kunnen inschatten. Zo krijg je zicht op datgene wat ervoor zorgt dat jouw relatie op de lange termijn succesvol is.

Verder zal de masterclass bol staan van “aha” momenten. Je krijgt een ongelooflijke berg informatie en gaat naar huis met concrete tips en aandachtspunten waar je het datingveld weer mee in kunt gaan.

Maar bovenal is het ook een fijne en leuke middag. Je kunt even jezelf zijn, en bent onder gelijkgestemden. De verhalen en ervaringen van anderen zijn vaak een feest van herkenning. Het is daardoor ook humorvol, met hier en daar een confronterende maar liefdevolle schop onder je kont.

Vind de Ware Masterclass

Waarom zou je niet willen komen?

 • Als je liever nog vast houdt aan je vorige relatie, of je liever bezig houdt met het terugkrijgen van je ex.
 • Als je denkt “Vught is te ver weg”. Ja, dat zou een argument kunnen zijn. Zelf reisde ik 10 jaar lang vanuit Eindhoven naar Utrecht 3 keer per maand, om een opleiding te kunnen volgen. Afstand vind ik dus maar een relatief begrip. De afweging die je moet maken is of het je de investering in een tripje van max 1,5 uur waard is om gelukkig te worden in de liefde J.
 • Als je hebt besloten dat je geen relatie meer wilt, en de liefde niet voor jou is weggelegd. Als je je echt niet meer aan een relatie wilt wagen dan is deze masterclass niet voor jou.

Wanneer is deze masterclass een must?

 • Als je het single zijn zat bent en eraan toe en bent om op een diepere manier naar liefde en je relaties te kijken.
 • Als je bereid bent hierin te investeren in tijd, geld en energie.
 • Als je bereid bent om je eigen aandeel in je voorgaande relaties te gaan zien en open staat om nieuwe dingen te leren.

Je bereidheid is voldoende, ik reik je de rest aan.

Programma: wat ga je ontdekken in deze masterclass?

Tijdens deze middag leer je om vanuit een diepteblik naar liefde en relaties te kijken. Je leert jezelf begrijpen vanuit biologisch en hechtingsperspectief en krijgt handvatten om anders te reageren in je partnerrelaties.

Je leert wat jouw gedrag in de liefde werkelijk stuurt. We onderzoeken jouw hechtingsstijl en welk gedrag daarmee samenhangt. We bekijken de andere hechtingsstijlen en welk gedrag in relaties deze met zich meebrengen. Daarmee komen ook de te voorspellen problemen in relaties boven water.

Je leert welke hechtingsstijlen goed bij elkaar passen, en welke gedoemd zijn tot drama en gedoe in relaties. Je leert hoe je de hechtingsstijl van een potentiele date kunt bepalen en zo kunt voorkomen dat je je nog met een voor jou “verkeerde” inlaat.

Praktisch:

 • De masterclass vindt plaats op zondagmiddag 18 augustus a.s. van 14.00 tot 17.00 uur. Inloop vanaf 13.30 uur.
 • Locatie: Landgoed Bleijendijk in Vught.
 • Prijs: € 65,- inclusief btw.

Je kunt je eenvoudig aanmelden door op onderstaande button te klikken.

Weet je, ik zie het liefst iedereen gelukkig in de liefde. En deze masterclass zet jou aan om actief met jouw relatie geluk aan de slag te gaan. Je zou dus wel gek zijn om deze kans te laten liggen!