FAQ

Veel gestelde vragen

Voor wie is het aanbod geschikt?

Het aanbod van Vind de Ware is geschikt voor iedereen die toe is aan een stabiele, veilige relatie, ongeacht leeftijd of seksuele geaardheid. Er is geen specifieke voorkennis vereist om deel te kunnen nemen aan het programma of de Masterclass.

Hoe groot is de groep bij het groepsprogramma?

Een groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. In de groep deel je vragen en ervaringen en help je elkaar vooruit.

De sfeer is informeel, persoonlijk en betrokken. Je gaat op een prettige en lichtvoetige manier ontdekken hoe jij omgaat met jezelf in de liefde en relaties.

Het programma is ook individueel te volgen. Bel of mail me in dat geval even, dan neem ik contact met je op.

Wat ga ik precies leren in Vind de Ware?

In 5 bijeenkomsten leer je alles wat je moet weten over jouw hechtingsstijl en welke invloed dit heeft op jouw liefdesleven. Je leert wat jij echt nodig hebt om gelukkig te blijven in een relatie, en hoe je hierop kunt letten als je aan het daten gaat. Zo wordt het vallen op “de verkeerde” onmogelijk, omdat jij deze personen al in date 1 of 2 herkent als “ongeschikt” voor jou.  Daarmee verklein je de kans op liefdesverdriet en hartzeer.

Je krijgt inzicht in het gedrag wat samenhangt met jouw hechtingsstijl en we brengen jouw relatiemodel en relatiepatronen in kaart. Ook leer je wie op basis van jouw hechtingsstijl wel en niet aan jouw emotionele behoeften kan voldoen. Daardoor ga je snappen hoe jij zelf de bron bent geweest van teleurstellende patronen in jouw intieme relaties en leert manieren om het vanaf nu echt anders te gaan doen.

Je krijgt in de lessen theorie en praktische modellen aangereikt. We doen leuke inzicht gevende oefeningen. Ook houden we elkaar soms een relativerende spiegel voor.

Wat kost Vind de Ware en waar moet ik rekening mee houden voor wat tijd betreft?

Je kunt het traject individueel of in groepsverband volgen. Deelname aan de groep bedraagt 447,- euro inclusief BTW. De groepsbijeenkomsten vragen een tijdsinvestering van 2,5 a 3 uur, iedere twee weken op zondagmiddagen.

Ook vraagt deelname tussen twee live events in van je om huiswerkopdrachten te maken. Hoeveel tijd je hieraan besteedt is aan jou.

Het individuele traject bestaat uit maximaal 5 bijeenkomsten en de prijs bedraagt 99 euro per sessie inclusief BTW. De bijeenkomsten duren 75 minuten en worden in overleg gepland, op een moment dat jou past. Ook hier krijg je huiswerkopdrachten mee.

Wat kost deelname aan de Masterclass en hoeveel tijd vraagt deze?

De Masterclass kost 65 euro inclusief BTW. De middag begint om 14.00 uur en eindigt rond de klok van 17.00 uur. Er is inloop vanaf 13.30 uur.

Mijn verhaal is heel persoonlijk. Dat wil ik niet delen in een groep. Kan ik dan toch deelnemen?

Alle deelnemers aan het traject hebben een eigen persoonlijk verhaal. Jij bent vrij om wel of niet te delen wat jij wilt. De sfeer in de groep is echter veilig en betrokken.

Zal ik echt de ware vinden in het traject Vind de Ware?

De cursus is gemaakt om jouw relatiemodel, relatiepatronen en hechtingsstijl in kaart te brengen. Daarnaast sporen we andere interne blokkades en belemmerende overtuigingen op en leer je deze los te laten. Deze staan het vinden van partner relatie momenteel in de weg. Omdat je leert wat jij echt emotioneel nodig hebt in een relatie, en hoe je dit kunt ontdekken als je aan het daten gaat, wordt het daten van de verkeerde bijna onmogelijk. Daarmee wordt de kans op het vinden van de Ware enorm vergroot.

Hoewel het mogelijk is om binnen de 5 bijeenkomsten een liefdevolle relatie te vinden, is het doel van de cursus dat jij je weer krachtig voelt om een doorbraak te creëren in jouw liefdesleven. Dat je jouw teleurstellende patronen in de liefde leert los te laten en dat je weer een rotsvast vertrouwen hebt in het feit dat jij de liefde van je leven zult vinden. En dit laatste is zeer zeker mogelijk in deze 5 stappen.

Ik ben bang dat ik in het traject tussen allemaal losers en nerds terecht kom, klopt dat?

Nee, dit klopt niet. Aan dit traject nemen over het algemeen zeer leuke, sociaal vaardige, zelfbewuste singles deel die het besluit hebben genomen werkelijk een stabiele relatie te willen vinden.

Ik ben denk ik ouder of jonger dan de rest, is dat heel erg?

De meeste deelnemers zijn tussen de 30 en 60 jaar, maar dat wil zeker niet zeggen dat je “er niet tussen past” als je ouder of jonger bent. Het belangrijkste is dat je wilt leren en bereid bent naar jezelf te kijken. Leeftijd valt door de aard van het traject al heel snel weg.

Krijg ik mijn geld terug als ik me heb opgegeven en toch niet kan?

Als je je opgeeft reserveer je een plaats in de groep. Dat betekent dat hij niet kan worden ingevuld door iemand anders. Je kunt wel altijd iemand anders jouw plaats laten innemen, dat kan je nog tot een dag van te voren regelen.

Mocht je toch moeten annuleren dan gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • Tot 4 weken voor aanvang is de aanmelder 50% van de deelnamekosten verschuldigd.
  • Tot 2 weken voor aanvang is de aanmelder 75% van de deelnamekosten verschuldigd.
  • Daarna is de aanmelder 100% van de deelnamekosten verschuldigd.

Als ik me aanmeld, hoe gaat het dan verder?

Na aanmelding ontvang je van mij een bevestiging. Hierin staan nogmaals de praktische gegevens van het programma. Ik heb geen automatisch betaalsysteem, dus ik stuur je daarna een factuur. Je bent pas definitief aangemeld als je deze hebt voldaan.