Blog

Hoe goed ben jij in het stellen van grenzen in de liefde?

494 Weergaven0 Comment

Het hebben van goede "gezonde" relaties is bepalend voor je algehele geluksgevoel. Dit blijkt onderzoek na onderzoek. Hierin is het aangeven van grenzen enorm belangrijk. Waarom het stellen van grenzen zo belangrijk is lees je in dit blog.

Hoe je omgaat met heftige emoties bij een gebroken hart

473 Weergaven0 Comment

Als je te maken hebt met een gebroken hart na een scheiding, relatiebreuk of gewoon na een afwijzing, dan komen ze onvermijdelijk bij je op bezoek: die nare, grote "K-gevoelens". Ze komen vaak ineens op en nemen vervolgens het roer van jou over. In dit blog leg ik uit hoe hier mee om te gaan.

Hoe jouw hechtingsstijl jouw relaties bepaalt (en daarmee geluk in de liefde) deel 2

465 Weergaven0 Comment

Zoals met bijna alles in het leven, leer je over liefde en relaties door middel van ervaring. En, aangezien je eerste serieuze relatie feitelijk met je ouders begon, (of je opvoeders), kun je zeggen dat dat de plek is waar jij begonnen bent met het leren over liefde en relaties. Lees hier verder.

Wendy in de media, interview door Avrotros programma Radar

435 Weergaven0 Comment

Afgelopen week werd ik benaderd door een journalist van programma Radar over daten in het kader van Valentijnsdag. Ze wilden weten hoe ik dacht over betaling op een eerste (of latere) date. Dus, wie hoort er te betalen? Lees het hele artikel hier.

Hoe jouw hechtingsstijl van vroeger, je relaties van nu nog steeds beïnvloed.

481 Weergaven0 Comment

Als het op je intieme relaties aankomt is het zo dat de basis daarvoor door jouzelf gelegd wordt in je kindertijd. Of je dat nu wil geloven of niet. Het is echt zo. Daarom is het wijs om hier zicht op te krijgen, hoe jij dat doet, liefde en relaties vormgeven. In dit blog leg ik uit hoe het zit.

Liefde, relaties en jouw bankrekening *SLIK*

396 Weergaven0 Comment

Liefde, of beter gezegd de relatie van jou met je lief kent een emotionele bankrekening. Een echte rekening met twee saldi; een saldo voor jou en een voor je lover. Was jij je hier al van bewust? Of je het nu wel of niet weet, jullie zijn beide klant bij de liefdesspaarbank. Lees hier verder.

Hoe je jouw droomprins vindt, een die al je boxen aan tikt.

380 Weergaven0 Comment

Veel singles die op zoek zijn naar een nieuwe liefde maken een wensenlijst van die nieuwe liefde. De vraag is echter of ze ook de juiste dingen op die wensenlijst zetten. In dit blog vertel ik je waar je precies naar moet kijken wanneer je op zoek bent naar een nieuwe relatie die blijvend is.

Waarom het zo moeilijk is om het contact met een ex te verbreken

760 Weergaven0 Comment

Waarom willen mensen na het eindigen van een relatie altijd op een gegeven moment toch weer contact opnemen met hun ex? Of waarom blijf je toch zo aan je ex denken terwijl je nu toch echt besloten had om hem te vergeten? In dit blog lees je er meer over.

Het best bewaarde geheim van een goede relatie

382 Weergaven0 Comment

Mensen gaan om allerlei redenen liefdesrelaties met een ander aan. Men is bijvoorbeeld het alleen zijn zat, of ze willen dat er voor hen gezorgd wordt. Toch houdt een relatie gebaseerd op dit soort beweegredenen geen stand. Waarom niet? Omdat het allerbelangrijkste ingrediënt ontbreekt.

Wanneer het foute boel is bij liefdesverdriet.

427 Weergaven0 Comment

Als je relatie op de klippen loopt is het hartstikke normaal dat je hier pijn, verdriet en teleurstelling om voelt. Je wilde en hoopte op een ander verloop. Wat er met je kan gebeuren na een break-up, en wat daarin normaal is en wanneer je beter hulp kunt gaan zoeken lees je in dit blog.